Home > Karolien Nefkens

Karolien Nefkens

 

 

Ik ben Karolien Nefkens, net als Lotte Nefkens geboren op 18 maart 1992 in De Bilt, En vanaf 2011 run ik elke dag samen met mijn zus Lotte, Stoeterij Horsea te Harlingen. Samen richten wij ons door middel van de stoeterij op; opfok van jonge paarden, pensionstalling, instructie, verkoop bemiddeling, training en beleren. Klik op de desbetreffende dienst voor meer informatie.

In Juli 2011 heb ik de MBO opleiding Marketing en Communicatie afgerond, Sinds Augustus 2011 kan ik deze kennis  toepassen in zowel Stoeterij Horsea als www.Horsea.nl (onze webshop van exclusieve paardensport artikelen)

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis te verbreden met betrekking het paard en heb daarom de volgende cursussen afgerond:

-Orun niveau 2

-Beoordelen fries paard 1

Stilstand is achteruitgang, daarom wil ik mijn kennis blijven verbreden volg ik de drie jarige opleiding tot E-quinoloog bij Trainingscentrum Annemarie van der Toorn. Inmiddels ben ik gestart in jaar 2.

Na het eerste jaar kan ik direct aan de slag als Allround gedragstrainer van “probleem” paarden. In het tweede jaar leer je alles om een paard met uitdagender gedrag te kunnen trainen: schrik- en obstakel vraagstukken, grondwerk, hoefsmid- en dierenarts problemen of dominantie problemen. Het derde en laatste jaar leer ik hoe je wilde/moeilijke paarden vangt en kunt motiveren om mee te werken.

Op dit moment rijd ik veel verschillende paarden zowel eigen als trainingpaarden. Doordat ik meerdere paarden in het Z gereden heb is het voor mij eenvoudiger om een paard specifiek te klasseren. Voorheen heb ik mijn eigen Fries Melle fan Makkum (v. Teeuwis) naar het Z2 gereden. Ik heb Horsea’s Zsarina (v. San Remo) Z2 geklasseerd en Bart van de Brink Z1 geklasseerd.Op dit moment rijd ik met Horsea's Future in het M1 en met Horsea's Coryolob in het L2.

 

Lotte en ik houden ons naast Stoeterij Horsea bezig met onze webshop; www.horsea.nl. wij richten ons op exclusieve producten voor de wedstrijdruiter. Producten die wij leveren zijn onder andere ; hoofdstellen, halsters, wedstrijdjasjes, plastrons etc.

Voor meer informatie of antwoorden op uw vragen kunt U altijd even bellen of mailen.

Tot ziens op

Stoeterij Horsea.

info@stoeterijhorsea.nl
06-45959446