Home > Lotte Nefkens

Lotte Nefkens

 

Ik ben Lotte Nefkens, geboren op 18 maart 1992 in De Bilt, Bilthoven. 
Sinds 2001 woon ik in Friesland. En vanaf 2011 run ik elke dag samen met mijn zus Karolien Nefkens Stoeterij Horsea te Harlingen. Samen richten wij ons door middel van de stoeterij op; opfok van jonge paarden, pensionstalling, instructie, verkoop bemiddeling, training en beleren. Klik op de desbetreffende dienst voor meer informatie.

In Juli 2011 heb ik de MBO opleiding Paardenhouderij en Management gedaan, en tijdens deze opleiding heb ik veel cursussen afgerond zoals onder andere:
- Hoefbekappen
- ORUN  niveau 2
- Koetsier & Ruiterbewijs
- EHBO paard 
- BHV

Onlangs heb ik ook de volgende diploma's behaald:
- ORUN niveau 4 dressuur 
- Beoordelen Fries paard 1 
 
Verder leid ik op dit moment  veel verschillende paarden op in de dressuursport.
Ik rijd meerdere sportpaarden Celia fan Monta in het M1. Bart van de brink in het Z1.  Horsea's Altalatini wil ik binnenkort Z2  dressuur starten.  en Grandia's USA in het ZZ-zwaar. 
Daarnaast leid ik veel verschillende trainingspaarden door naar het wedstrijd niveau.
Door dat ik meerdere paarden voorheen in het Z dressuur gereden heb is het voor mij eenvoudiger om paarden op een specifiek niveau uit te brengen en zo te klasseren. 
 

Karolien en ik houden ons naast Stoeterij Horsea bezig met onze webshop; www.horsea.nl. Wij richten ons op exclusieve producten voor de wedstrijdruiter. Producten die wij leveren zijn onder andere hoofdstellen, halsters, wedstrijdjasjes, plastrons etc.

Voor meer informatie of antwoorden op uw vragen kunt U altijd even bellen of mailen.

Tot ziens op

Stoeterij Horsea.

info@stoeterijhorsea.nl
06-14967484